Cikkek, írások:

 

Közismert színész az újabb áldozat
Az orvos meg is mondta egy drága készítményről, hogy bár felírja Pauditsnak, eredményt ne várjon tőle.

 a cikk itt olvasható


Egy gyógyszergyári vezérigazgatónak elege lett
Orvosok lekenyerezése, hatalmas profit, méregdrágán kínált filléres hatóanyagok, gyógyszerek nem tudományos tesztelése, a hatóságok megvesztegetése, kitalált betegségek, hatalmas marketingkampányok, sötét titkok, rengeteg pénz, amivel mindent el lehet tusolni, seregnyi károsult és szenvedő ember, akinek fogalma sincs, hogy minek is esett áldozatául. Így lehetne legjobban leírni a mai gyógyszeripart néhány szóban.

a cikk itt olvasható


Debrecenben végzett orvos a gyógyszermaffia ellen
Dr. Lenkei Gábor: Fejfájásra víz és só kell, nem tabletta.

a cikk itt olvasható


Megszüntette a gyógyszerhatóanyag-gyártást a tiszavasvári Alkaloida
Tiszavasvári, 2014. január 7., kedd (MTI):
Megszüntette a gyógyszerhatóanyag-gyártást január elsején a tiszavasvári Alkaloida Vegyészeti Gyár, amelyet az indiai tulajdonban lévő ICN Magyarország Zrt. működtet – tette közzé a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város önkormányzata kedden a honlapján.

a cikk itt olvasható


 

Amennyiben bárki olyan érdekes, témába vágó cikket, írást, vagy bármilyen más médiaanyagot talál, amelynek szerinte itt lenne a helye, kérem jelezze a csabi@pke.hu e-mail címre, és ha mi, szerkesztők is hasonlóképpen vélekedünk róla, szívesen közzétesszük itt, és egyéb csatornáinkon.

 

 

 

 

Alapvető célunk, hogy felhívjuk a társadalom figyelemét az indokolatlan gyógyszerszedés veszélyeire. Tevékenységünk nem nyereségérdekelt (nonprofit), ezért várunk, és szívesen fogadunk mindenféle támogatást, amivel bármilyen módon előmozdíthatjuk kezdeményezésünket, növelhetjük ismertségünket.
Honlapunk fejlesztés alatt áll, a közeljövőben több, a fenti témával kapcsolatos hírt, tapasztalatot, eredményt kívánunk közzé tenni. Szívesen fogadunk továbbá minden ezzel kapcsolatos építő jellegű javaslatot, észrevételt.