Közösség:

 

A NESZEDD.HU közössége folyamatosan növekszik, mivel egyre többen jönnek rá arra, hogy sokkal kellemesebb, egyszerűbb, és nem utolsósorban olcsóbb az élet a különféle vegyi anyagok nélkül, vagy csak a szükséges minimális mértékű alkalmazásuk mellett
Kezdeményezésünket, ismeretanyagunkat igyekszünk minél szélesebb körben terjeszteni, de csatornáink anyagi háttér hiányában korlátozottak, így jelenleg kizárólag a facebook-on szerveződő "
NE SZEDJ Gyógyszert - indokolatlanul
" nevű közösség az egyetlen konkrét hely, ahol csatlakozhatnak hozzánk az érdeklődők, szimpatizánsok.

Aki szeretne még több hírt, eseményt látni projektünkkel kapcsolatban, csatlakozzon facebook közösségünkhöz, melynek linkje: www.facebook.com/neszedd

Ha tetszik amit csinálunk, ajánld ismerőseidnek, és hívd meg őket a közösségbe :)

 

 

 

 

Alapvető célunk, hogy felhívjuk a társadalom figyelemét az indokolatlan gyógyszerszedés veszélyeire. Tevékenységünk nem nyereségérdekelt (nonprofit), ezért várunk, és szívesen fogadunk mindenféle támogatást, amivel bármilyen módon előmozdíthatjuk kezdeményezésünket, növelhetjük ismertségünket.
Honlapunk fejlesztés alatt áll, a közeljövőben több, a fenti témával kapcsolatos hírt, tapasztalatot, eredményt kívánunk közzé tenni. Szívesen fogadunk továbbá minden ezzel kapcsolatos építő jellegű javaslatot, észrevételt.